Voeding

Voeding speelt een belangrijke rol in ons leven. Het is niet alleen een bron van energie het is ook een cultuuraspect. Bij een gezonde levensstijl hoort een gezond gewicht door verantwoord bewegen en eten. Dagelijks ontvangt men informatie over dit onderwerp. Over voeding wordt veel gezegd en geschreven. Maar wat is waar en wat is onzin?

Bij FormFit helpen we u de juiste keuzes te maken welke dicht bij uw eigen voorkeur liggen. Wij geloven in de kracht van “alles met mate”. Opgeleid volgens de richtlijnen van het voedingscentrum houden wij ons vast aan de schijf van 5. Op basis hiervan onderzoeken wij uw eetpatroon en krijgt u een persoonlijk advies waarin rekening gehouden wordt met uw persoonlijke omstandigheden, zoals gezondheid, werk, sociale omstandigheden etc.

Wij begeleiden u niet alleen naar een gezond gewicht maar helpen u ook graag bij het vasthouden van een verantwoorde levensstijl.

Producten

FormFit werkt niet met bestaande “crash”diëten of andere dieetformules. Wel kan het voorkomen dat er tijdelijk een bepaald product ingezet wordt ter ondersteuning van het afslankproces. Elke gedragsverandering is moeilijk en kan gepaard gaan met terugval, uitstel en/of weerstand. Soms heeft u in een bepaalde fase een extra steuntje in de rug nodig. Dan kunnen onze producten soms goed van pas komen.

 

Start typing and press Enter to search